Kasaptan et çalan hırsızlar kameralara yakalandı

Adana’da kasaptan 15 bin lira değerinde koyun ve dana eti çalan 2 zanlı güvenlik kameralarına...

Adana’da kasaptan 15 bin lira değerinde koyun ve dana eti çalan 2 zanlı güvenlik kameralarına yakalandı.
Merkez Yüreğir ilçesinde, Onur Yeşil'in (25) işletmeciliğini yaptığı kasap dükkanına gece gelen iki hırsız, dükkanın kapı kilidini kırarak içeri girdi. Dolapta bulunan 15 bin lira değerinde 300 kilo koyun ve dana etini yüklenerek kaçan hırsızları, iş yerinin güvenlik kamerası görüntüledi.
Kameranın kaydettiği görüntülerde, hırsızların iş yerinin önüne geldiklerinde, önce dükkânın etrafını ve caddeyi kontrol etmeleri ve yüzlerini, güvenlik kameraları tarafından görüntülenmemesi için gizlemeye çalıştıkları görülüyor. İlk denemelerinde başarısız olan zanlılar, ikinci denemelerinde kapı kilidini kırarak girdikleri iş yerinin dolabından aldıkları etleri, yerde sürükleyerek hızla yan caddede bulunan bir araca taşıdı. İş yerindeki bir bilgisayar kasasını da alan hırsızlar, ardından izlerini kaybettirdi. Kasap dükkânına geldiğinde hırsızlık olayını fark eden Onur Yeşil, polise ihbarda bulundu.
Onur Yeşil, kasada 2 bin lira parası olduğunu belirterek, ''Hırsızlar, dolaptaki etleri de seçerek götürmüşler. 15 bin liralık etimizi belki de 3-4 bin liraya satmışlardır.'' dedi. Görüntüleri inceleyen polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz