Kasasındaki demir çubuklarla trafiği tehlikeye attı

Eskişehir’in trafiği en yoğun caddesinde yola sarkan demir inşaat çubukları ile seyreden kamyon, trafiği tehlikeye soktu.Şair Fuzuli Caddesi’nden geçen inşat demiri yüklü bir kamyon, herhangi bir güvenlik önlemi almadan yola sarkan inşaat demirleri ile büyük tehlike oluşturdu.

Eskişehir’in trafiği en yoğun caddesinde yola sarkan demir inşaat çubukları ile seyreden kamyon, trafiği tehlikeye soktu.
Şair Fuzuli Caddesi’nden geçen inşat demiri yüklü bir kamyon, herhangi bir güvenlik önlemi almadan yola sarkan inşaat demirleri ile büyük tehlike oluşturdu. Kasasında bulunan ve bağlanmadığı gözlenen demir çubuklar, büyük risk oluşturdu. Hem kendini hem de diğer araç sürücülerini tehlikeye atan kamyonet sürücüsü seyrini sürdürüp gözden kayboldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz