Kasder Esenler Şubesi, Ramazan Etkinliği Düzenleyecek

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER), her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan etkinliğini bu yıl 12 Ağustos...

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER), her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan etkinliğini bu yıl 12 Ağustos Pazar günü Esenlerde gerçekleştirecek.

İstanbul’da faaliyet gösteren şubeleriyle birlikte geleneksel hale getirilen iftar programı, bu yıl daha büyük bir mekan olan Esenler Kültür Merkezi bahçesinde yapılacak.

Esenler Belediyesi’nin organize ettiği etkinlikler çerçevesinde Eseler KASDER Şubesi de yerini alarak İstanbul’un değişik yerlerinden gelen Kastamonuluları buluşturacak.

Esenler KASDER Şubesinin standında Kastamonu’ya özgü yöresel kıyafetler, etli ekmek, samsu, gözleme gibi ürünler yer alacak.

Reklam
Reklam

Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerifin manevi ikliminde bir araya gelmenin önemine değinen Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu, “Sevince ve kedere ortak olma kabiliyeti yüksek olan hemşerilerimizle bu manevi atmosferi birlikte yaşamak şahsım ve şube başkanlarım için büyük bir onur olacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: