KASİAD Başkanı Ramazanoğlu:

Karabük ve Safranbolu İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Ahmet Ramazanoğlu, "Derneğimiz ilimiz için bir şanstır, iş adamlarının derneğimizi iyi kullanması

Karabük ve Safranbolu İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Ahmet Ramazanoğlu, "Derneğimiz ilimiz için bir şanstır, iş adamlarının derneğimizi iyi kullanması lazım" dedi.

Ramazanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, derneklerinin amacının Karabük'ün bir adım daha ileri gitmesi adına, dünyaya açılabilmesi adına çalışma yapmak olduğunu söyledi.

Bu doğrultuda yurt dışında ve yurt içinde bir çok etkinlik düzenlediklerini anlatan Ramazanoğlu, "İş adamlarımızın kendilerini dünyaya tanıtmaları ve ürünlerini daha çok ülkeye ihraç edebilmelerini sağlamak istiyoruz. Derneğimiz bir çok uluslararası faaliyeti olan kurumlara bağlı çalışıyor. Bu büyük bir fırsat iş adamalarımız için. İş adamları yer yer isteksiz oluyor buda bizi üzüyor. Derneğimiz ilimiz için bir şanstır, iş adamlarının derneğimizi iyi kullanması lazım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: