KASİAD Heyeti Fas'a Gidiyor

Kocaeli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Türk şirketlerinin yurt dışına açılımını sağlamaya ve ihracatlarını artırmaya yönelik faaliyet kapsamında,

Kocaeli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Türk şirketlerinin yurt dışına açılımını sağlamaya ve ihracatlarını artırmaya yönelik faaliyet kapsamında, 25-29 Şubat tarihleri arasında Tekstil Sektörü katılımcıları ile birlikte Fas'a gidecek.

KASİAD'dan yapılan açıklamada, dernek üyelerinden oluşan ticaret ve yatırım heyetinin, Fas'ın Casablanca kentinde bir dizi ziyaret ve ticari görüşmeler yapacağı bildirildi.

Üyeleri yeni pazarlarla tanıştırmak, ihraç ürünlerinin tanıtımı, mümessil, temsilciliklerinin oluşturulması ve yerel firmalarla işbirliklerini geliştirmek, ticaret ve işbirliği imkanlarını yerinde görmek ve ikili görüşmelerde bulunmak amacıyla organize edilen gezi kapsamında, "Ticaret ve Yatırım Forumu" düzenleneceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz