KASİAD, Karamürselli işadamlarını buluşturdu

Kocaeli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği(KASİAD), Karamürselli işadamlarını buluşturdu. Önceki akşam Karamürsel Belediyesi ve...

Kocaeli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği(KASİAD), Karamürselli işadamlarını buluşturdu.

Önceki akşam Karamürsel Belediyesi ve Kocaeli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği(KASİAD) işbirliği ile Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde bir program düzenlendi. Programa Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi başkanı Gökmen Mengüç, KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbaki Karaman ve Karamürselli işadamları katıldı.

Reklam
Reklam

Programın açılış konuşmasını yapan KASİAD Genel Sekreteri Yusuf Arabacı KASİAD hakkında bilgiler verdi. Arabacı derneğin TUSKON’un bir üyesi olduğunu belirterek, maddi ve manevi değerlerimizi de göz önünde bulundurarak, ekonomik ve ticari yönden Kocaeli’nin değerlerini dünyaya, dünyanın değerlerini de Kocaeli’ye taşımak için çalıştıklarını belirtti.

KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbaki Karaman, bir araya geliş amaçlarının yeni ufuklar kazanmak olduğunu belirtti. Bir araya gelerek ortak akıl oluşturmaya çalıştıklarını belirten Karaman, "Eskiden alınteri vardı alınteriyle başarı sağlanıyordu, artık akıl terinin de işin içinde olduğunu alın teri ve akıl terini bir araya getirmek ve değerlerimize değer katmak için bizler varız. Ortak akıl ile kentimize yeni yapılacak yatırım nelerdir, kentimiz nereden nereye gidecek, ne gibi iş alanları ortaya konulabilir bunun ortak akılla araması içerisindeyiz." dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yüzde sekseni şehirlerde yaşayan bir toplumda kentsel gelişimin ve düzenlemelerin kaçınılmaz olduğunu belirtti. Bunun için de Kocaeli genelinde radikal kararlar alınarak bunun başarılabileceğini belirtti. KASİAD yetkililerine de teşekkür eden Başkan Yıldırım, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Program sonunda KASİAD Başkanı Abdulbaki Karaman, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür plaketi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: