KASİAD'dan, Samsun TSO Başkanı Murzioğlu’na Ziyaret

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD), Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı’na seçilen Muharrem...

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD), Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı’na seçilen Muharrem Durmuşoğlu ile tekrar güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerinde Meclis Başkanlığı’na seçilen Muharrem Durmuşoğlu ile üyelerin güvenini alarak ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığı’na layık görülen Salih Zeki Murzioğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Gün boyu devam eden ziyaretler arasında İl Defterdarı Hayati Dinç, SGK İl Müdürü Selami Göz, İl Müftüsü Hayrettin Öztürk, İşkur İl Müdürü Hasan Kılıçarslan, PTT Başmüdürü Adnan Sert, AFAD İl Müdürü Erkan Koparmal, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Yunus Bekdemir, KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Tevfik Sönmez, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt, Şehir Kulübü Başkanı Zeki Akbıyık vardı.

Reklam
Reklam

Ziyaretçiler, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na görevlerinde başarılar dilediler. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, verilen güvene layık olmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek, birliktelik mesajını tekrarladı. Dün olduğu gibi yine tüm kesimle uyumlu çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Murzioğlu, "Birlikten güç doğar. Bu zamana kadar hep birlikte el ele vererek pek çok çalışmamızın hayata geçmesini sağladık. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizde, faaliyetlerimizde bizlerin yanında olan herkese tek tek teşekkür ediyorum. Biz güçlü ve geniş bir aileyiz. Biz bir olunca önümüzdeki engeller de kalkacaktır. Bu çatı altında her zaman ifade ettiğim gibi bu güzel şehrimizi layık olduğu yere taşımak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: