Kasiad’lı İş Adamları Gürcistan’dan Döndü

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) üyesi iş adamları Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e düzenledikleri iki günlük...

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) üyesi iş adamları Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e düzenledikleri iki günlük iş gezinin ardından Samsun’a döndü.

Tiflis’te, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Birleşmiş Milletler Karadeniz Yatırım ve Teşvik Programı, Gürcistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı ve USAID Ekonomik Kalkınma İnisiyatifi tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Türkiye Gürcistan Ticaret ve Yatırım Köprüsü Programı’na katılan KASİAD heyeti Tiflis’te çeşitli temaslarda bulunduktan sonra Samsun’a döndüler.

Reklam
Reklam

30 kişiden oluşan KASİAD üyesi iş adamları ‘Türkiye Gürcistan Ticaret ve Yatırım Köprüsü Programı’nda iş adamları ikili iş görüşmelerinde bulundular.

İki günlük Gürcistan gezisini değerlendiren KASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tayfur Yeşildal, KASİAD’lı iş adamları olarak böyle bir organizasyonda bulunmaktan memnun olduklarını dile getirerek, “İnşaattan gıdaya, tekstilden plastiğe farklı sektörlerde faaliyet gösteren 30 yakın üyemizle Türkiye Gürcistan Ticaret ve Yatırım Köprüsü Programı’na katıldık. Gürcü firmalarla 100’ün üzerinde ikili iş görüşmeleri yapma fırsatı yakaladık” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: