Kasım Ayında Deniz Keyfi

Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk hava ve yağış etkisini gösterirken Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise yazdan kalma...

Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk hava ve yağış etkisini gösterirken Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise yazdan kalma günler yaşanıyor.

Turizmin gözbebeği olan Bodrum’da hava sıcaklığının 30 dereceyi bulması ile birlikte vatandaşlar, yerli ve yabancı turistler denizin ve güneşin keyfini çıkarıyor. Kara kışın kapıda olması Bodrum’u etkilememiş gibi görünüyor. Bazı şehirlerden sel ve fırtına haberlerinin geldiği şu günlerde Bodrum adeta yazı yaşıyor. Denize giren birkaç kişi olmasına rağmen birçok vatandaş ise sahil kenarındaki kafe ve barlara akın etti. Birkaç gün önce yaşanın fırtınanın ardından açan güneş esnafın ve vatandaşların yüzünü güldürdü.

Reklam
Reklam

Öte yandan hava sıcaklığının normallerinin üstünde seyir ettiği Bodrum’da 2 gün daha havanın sıcak olacağı meteoroloji tarafından bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: