Kasım Canbolat vatandaşı uyardı

CHP Akdeniz Belediye Başkan A. Adayı Ecz. M. Kasım Canbolat, yerel seçim öncesi sahte oy kullanımı konusunda vatandaşları uyardı.

CHP Akdeniz Belediye Başkan A. Adayı Ecz. M. Kasım Canbolat, yerel seçim öncesi sahte oy kullanımı konusunda vatandaşları uyararak, adres tespiti yaptırmalarını istedi.

Canbolat, son günlerde bazı vatandaşların adreslerinin değiştiği, geçmişte ölülere oy kullandırıldığı, Suriye’den Türkiye’ye göç edenlerin de oy kullanacağı yönündeki dedikoduların artması üzerine her vatandaşın mutlaka uyanık olması gerektiğini söyledi.

CHP Akdeniz Belediye Başkan A. Adayı Ecz. M. Kasım Canbolat, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin ülke rejiminin geleceğini etkileyeceğini belirterek her vatandaşın mutlaka adres tespitini yeniden yaptırmalarını istedi.

Reklam
Reklam

Canbolat, “Oturduğunuz adreste haberiniz, bilginiz olmadan başka biri görünebilir, kaydınız silinebilir” dedi.

Canbolat, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin AKP iktidarının ve Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğuna dikkati çekti. Bunun için tüm vatandaşların oy kullanmasını isteyen Canbolat, şöyle konuştu:

“AKP iktidarından kurtulmamız için vatandaş oyuna sahip çıkmalı, adresine sahip çıkmalı. Son günlerde birçok mahalle muhtarından adres değişiklikleri konusunda şikâyetler geliyor. Vatandaşımız bulunduğu adresteki kaydını mutlaka kontrol etmeli. Haberi, bilgisi olmadan başkaları o adrese kayıt yaptırabilir. Adres sahtekârlığına karşı vatandaş uyanık olmalı. Vatandaşlarımız mahalle muhtarlığı ve nüfus müdürlüklerinden mutlaka adres kayıtlarını incelesinler” diye konuştu.

CHP Akdeniz Belediye Başkan A. Adayı Ecz. M. Kasım Canbolat, esnafları ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verip destek istedi.

Ziyaretlerinden dolayı Canbolat’a teşekkür eden vatandaşlar, Canbolat’ın sadece seçim sürecinde değil her zaman halkın içinde, halkın sorunlarını dinleyen bir kişi olduğunu belirterek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: