Kasımpaşa 0-3 Fenerbahçe maçı özeti ve önemli anları

Kasımpaşa - Fenerbahçe karşılaşması nefesleri kesti. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu. Mete Kalkavan'ın yönettiği, Serkan Ok ve Ceyhun Sesigüzel'in yardımcılıklarını yaptığı Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı konuk ekibin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Fenerbahçe'nin golleri Dirk Kuyt (2) ve Caner Erkin'den geldi.

KASIMPAŞA - FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIMI

KASIMPAŞA 0 - 3 FENERBAHÇE

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Serkan Ok, Ceyhun Sesigüzel

KASIMPAŞA: Isaksson, İlhan, Sancak (Dk.68 Ferhat), Erhan, Donk, Scarione (Dk.59 Viudez), Alpaslan, Castro (Dk.77 Malki), Halil, Babel, Adem

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Raul Meireles (Dk.60 Hasan Ali), Diego Ribas, Alper Potuk, Dirk Kuyt (Dk.85 Mehmet Topuz), Emmanuel Emenike (Dk.89 Webo)

Reklam
Reklam

GOLLER: Dk.15 ve 69 Kuyt, Dk. 90+4 Caner (Fenerbahçe) 

SARI KARTLAR: Veysel Sarı, Adem Büyük (Kasımpaşa), Selçuk Şahin, Caner Erkin, Egemen (Fenerbahçe)

Karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe oyunu Kasımpaşa yarı alanına yıkmayı başardı. Bu sayede Kasımpaşa'nın hücuma çıkmasını engelleyen Fenerbahçe, 15. dakikada rakibi karşısına 1-0 öne geçti. Emmanuel Emenike'nin ce sahasına gönderdiği topu Diego kontrol etti, geriden bindirme yapan Dirk Kuyt'a pasını verdi. Kuyt düzgün bir vuruşla Fenerbahçe'yi Kasımpaşa deplasmanında 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da ataklarını sürdüren Fenerbahçe 27. dakikada yine tehlike yarattı ancak Kasımpaşa kalecisi Andreas Isaksson zamanında kalesinden çıkarak topa müdahale etti ve tehlikeyi önledi. İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Kasımpaşa daha istekli başladı. Castro ile rakip kalede etkili olmaya çalışan "Paşalar" Volkan Demirel'i geçmeyi başaramadı. Kasımpaşa baskısını kontra ataklarla kırmaya çalışan İsmail Kartal'ın öğrencileri bunda başarılı oldu. 69 dakikada Gökhan Gönül'ün pasında topla buluşan Dirk Kuyt, yine düzgün bir vuruş yaptı ve Isaksson'u bir kez daha avlamayı başararak skoru 2-0 yaptı. Maçın uzatma anlarında Diego Caner Erkin'i Kasımpaşa ceza alanında topla buluşturdu. Caner Erkin topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi. Fenerbahçe Kasımpaşa'yı 3-0 yenerek liderliğini korudu.

Reklam
Reklam