Kasımpaşa, Beşiktaş'tan Puan Almayı Hedefliyor

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Beşiktaş ile deplasmanda...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Beşiktaş ile deplasmanda yapacakları karşılaşma öncesinde, moralli olduklarını ve iyi bir maç olmasını beklediklerini söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ve futbolcular Kerem Şeras ve Djalma Campos, Beşiktaş karşılaşması öncesinde resmi sitemize açıklamalarda bulundular.

Teknik Direktör Shota Arveladze, Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu belirterek, “Maç, güzel bir atmosferde geçecek. Tam bir futbol akşamı olacağına inanıyorum. Sesli, canlı ve coşkulu tribünler önünde oynamak kolay değil. Fakat iyi organize olursak ve iyi futbol oynarsak, maçı kazanamamamız için bir neden yok. Eğer puan almak istiyorsak, mutlaka gol atmamız lazım. Cezalı ve sakat oyuncularımız olmasına rağmen golü veya golleri bulabilecek kalitede oyunculara sahibiz. Takım olarak moralliyiz ve iyi bir maç bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kasımpaşa futbolcusu Kerem Şeras ise, Beşiktaş maçının zor geçeceğini vurgulayarak, “Lig'de kolay maç yok. Güçlü bir rakiple karşılaşacağız, bunun bilincinde olarak sahaya çıkacağız. Onlar için de zor bir karşılaşma olacak. Lig'deki yerimiz çok iyi. Yerimizi korumak istiyoruz. Ümit ediyorum ki oradan galibiyetle döneriz” diye konuştu.

Sakatlığının geçtiğini ve çalışmalarının iyi gittiğini belirten Kasımpaşa futbolcusu Djalma Campos, “Şu an tek amacım kondisyonumu yükseltmek ve daha iyi bir performansa ulaşmak. Kendimi hazır hissediyorum. Umarım hocamızda görev verirse Beşiktaş maçında forma giymek istiyorum. Beşiktaş maçına gelecek olursak, güçlü bir rakip fakat Kasımpaşa sadece kazanmak için oynar ve biz bundan başka bir şey düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: