Kasımpaşa - Göztepe maçının muhtemel 11'leri

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kayıpsız geçen sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa'ya konuk olacak.

Spor Toto Süper Lig'de son 3 müsabakasını galibiyetle tamamlayan Göztepe, 8. haftanın açılış maçında deplasmanda Kasımpaşa'yla karşılaşacak.

Ligde son 3 haftada Kayserispor'u 2-0, Trabzonspor'u 2-1 ve Atiker Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Göztepe, Kasımpaşa karşısında üst üste 4. galibiyet için mücadele edecek.

Kasımpaşa ise yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile ilk maçına çıkacak. Süper Lig'deki ilk 4 maçını kazanan ancak son 3 haftada puan alamayan Kasımpaşa, Mustafa Denizli yönetiminde Göztepe'yi mağlup ederek kötü gidişe son vermeye çalışacak.

Reklam
Reklam

Saat 20.00'de başlayacak ve Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.

Maç
Kasımpaşa - Göztepe

Tarih
5 Ekim Cuma

Saat
20:00


TV & İnternet Yayını


TV Yayını
beIn SPORTS 1

İnternet yayını
beIn Connect


Muhtemel 11'ler


Kasımpaşa'da sakatlığı süren Abdul Rahman Khalili dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
Göztepe'de ise sakatlığı bulunan Halil Akbunar'ın durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. Kerem Atakan Kesgin ve Kadu'nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Youusef, Veysel, Veigneau, Eduok, Tarkan, Sadiku, İlhan Depe, Trezeguet, Diagne

Göztepe: Beto, Lamine Gassama, Titi, Wallace Reis, Adama Traore, Halil Akbunar, Alpaslan Öztürk, Celso Borges, Yasin Öztekin, Andre Castro, Cameron Jerome


Maç Öncesi OPTA İstatistikleri


Kasımpaşa ile Göztepe, Süper Lig'de 10'uncu kez karşı karşıya gelecek. Bu maçların sadece birini Göztepe kazanabildi (5B 4M); tek galibiyet, iki takımın Süper Lig'deki ilk karşılaşmasında gelmişti (Ekim 1959'da 4-1).

Reklam
Reklam

Kasımpaşa ile Göztepe arasında İstanbul'da oynanan beş Süper Lig maçının dördü berabere bitti; diğer maçı ise 3-1 Kasımpaşa kazandı.

Ligdeki son üç maçını kaybeden Kasımpaşa, öncesinde oynadığı son 12 maçta aynı sayıda mağlubiyet almıştı (9G).

Ligdeki son üç maçını toplam yedi gol atarak kazanan Göztepe, öncesinde ligde oynadığı son yedi maçta bir galibiyet alabilmiş ve sadece üç gol atabilmişti (2B 4M).

Kasımpaşa'nın iç sahada oynadığı son beş lig maçında da karşılıklı goller oldu (3G 2M) ve toplam 18 gol atıldı (9-9).

Göztepe ligde deplasmanda oynadığı son maçı kazandı; öncesinde ise 11 maçlık bir galibiyet hasreti yaşamıştı (4B 7M).

Kasımpaşa bu sezon Süper Lig'de en fazla isabetli şut çeken takım (40). Göztepe ise (24) bu alanda sadece Alanyaspor ve Göztepe'yi geride bırakabildi (23'er).

Kasımpaşa'da teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli, kariyeri boyunca Süper Lig'de çalıştırdığı takımlarla çıktığı ilk karşılaşmalarda yenilgi almadı (3G 3B).

Deniz Kadah'ın Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Kasımpaşa (9 maç 6 gol).

Reklam
Reklam

Bu sezon Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen Mbaye Diagne'den (9; sekiz gol ve bir asist) daha fazla gole katkı yapan isim yok (Lionel Messi ve Neymar ile eşit).