Kasımpaşa İle Medical Park Antalyaspor Puanları Paylaştı

1 berabere kaldı.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor'un Teknik direktörü Mehmet Özdilek,...

1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor'un Teknik direktörü Mehmet Özdilek, deplasmanda alınan 1 puanın kötü olmadığını söyledi.

Gereksiz bir penaltı golüyle galibiyeti kaçırdıklarını vurgulayan Özdilek, "Ancak çok iyi bir oyun sahaya yansıtmadık. Kaçırdığımız fırsatları gol yapsak, sonuç daha farklı olabilirdi. İsteğimiz ve coşkumuz devam ediyor. Bu çok sevindirici. Kasımpaşa gibi bir takıma karşı deplasmanda 1 puan çok önemli. Daha önümüzde uzun haftalar var" dedi.

Reklam
Reklam

Galibiyeti kaçırdığımız için oyuncuların üzüldüğünü belirten Özdilek, "Demek ki düşünce olarak yukarılara çıktık. Bu sevindirici. Yukarılarda rüzgarlar daha serttir. Bunu kaldırabilecek tecrübeyi yaşamış oyuncu arkadaşlarımız var. Oyuncularım 1 puana sevinemiyorsa demek ki hedef anlamında çıtamız belli noktalara geldi. Geri adım atma şansımız yok, hep ileri bakacağız. Görüntü itibarıyla bunu başarabiliriz. Gelecek her türlü sıralamaya ve hedefe de hazırlıklıyız. Buralarda kalmak, buralara gelmekten çok daha zor" diye konuştu.

Medical Park Antalyasporlu futbolcusu Ergün Teber, deplasmanda alınan 1 puanın kötü olmadığını ve maç fazlasıyla yakaladıkları liderliğin keyfini çıkaracaklarını söyledi.

Medical Park Antalyasporlu futbolcusu Koray Arslan ise zorlu bir maç programından geçtiklerini ve iyi gidişlerini devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, son dakikada attıkları golle 1 puan kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Son dakikalarda 1 gol daha atıp maçı kazanma fırsatlarının olduğunu ancak başaramadıklarını belirten Şota Arveladze, "Oyuna hamle yapacakları sırada gol yediklerini, 10 kişi kalınca da morallerinin bozdu. İlk devre birkaç pozisyona girdik, ama gol atamadık. İkinci yarı yediğimiz gol ve kırmızı kartla takımda 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularım güzel bir geri dönüş yaptı. Zor bir maç oynadık. Sonuçta aldığımız 1 puan beni mutlu etti dedi.

Reklam
Reklam

Kasımpaşalı futbolcular Uche ve Djalma ise zor bir maçta 1 puan aldıkları söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: