Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor maçının muhtemel 11'leri

Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa, sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

Avrupa potasında yer alan iki takım da sahaya galibiyet için çıkacak. Ligde son iki maçını kazanan Kasımpaşa, seriyi üçe çıkartmak istiyor. Kasımpaşa, 22 puanla 3. sırada yer alıyor.

Yeni Malatyaspor ise son üç maçını kazanmış, geçtiğimiz hafta Trabzonspor'u farklı yenmişti. Erol Bulut'un takımı 21 puanla 4.sırada bulunuyor.

Maç
Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor

Tarih
25 Kasım Pazar

Saat
19:00


TV & İnternet Yayını


TV Yayını
beIN Sports 2

Reklam
Reklam

İnternet yayını
beIN Connect


Muhtemel 11'ler


Zorlu maç öncesinde Kasımpaşa'da Loret Sadiku cezalıyken Olivier Veigneau, Uğurcan Yazğılı ve Abdul Khalili'nin sakatlıkları bulunuyor. Yeni Malatyaspor'da ise Ertaç Özbir, Sincere Seth, Mitchell Donald ve Ömer Şişmanoğlu'nun sakatlığı bulunuyor.

Kasımpaşa: Ramazan, Özgür Çek, Ben Youssef, Veysel, Popov, Pavelka, Tarkan, Eduok, Trezeguet, Hasan Bilal, Diagne.

Yeni Malatyaspor: Fernolle, Rahman, Sadık, Murat, Chebake, Muniru, Donald, Guilherme, Adem, Aleksic, Boutaib.


Maç Öncesi OPTA İstatistikleri


  • Kasımpaşa ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig tarihinde sadece geçen sezon karşılaştı; İstanbul ekibi bu iki maçtan dört puan çıkardı (1G 1B).

  • İç sahada 15, toplamda ise 16 maçtır gol bulan Kasımpaşa, Süper Lig tarihindeki en uzun serilerini yaşıyor.

  • Yeni Malatyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez üç maçlık galibiyet ve kalesini gole kapama serisi yakaladı.

  • Yeni Malatyaspor, bu sezon Süper Lig'de yer alan diğer İstanbul takımlarıyla oynadığı dört maçtan yedi puan çıkardı (2G 1B 1M).

  • Süper Lig'in ilk 12 haftasında ceza sahası dışından en çok gol atan takım Kasımpaşa (8). Yeni Malatyaspor'un ise kalesinde gördüğü 10 golün sadece biri ceza sahası dışından geldi.

  • Bu sezon Süper Lig maçlarında skor olarak Yeni Malatyaspor'dan (367 dakika) daha uzun süre önde oynayan tek takım Başakşehir (424 dakika).

  • Süper Lig'de bu sezon en fazla penaltı golü atan takım Kasımpaşa (4), oyuncu ise Mbaye Diagne (4).

  • Geçen sezon Kasımpaşa forması giydiği Süper Lig maçlarında 12 gol atıp takımına sekiz puan kazandıran Mbaye Diagne, bu sezon kaydettiği 12 golle İstanbul ekibinin hanesine 10 puan yazdırdı.

  • Geçen hafta oynanan Trabzonspor maçında iki gol atan ve iki asist yapan Yeni Malatyasporlu Guilherme, bu sezon bir Süper Lig karşılaşmasında dört gole katkı sağlayan ilk isim oldu.

  • Mustafa Denizli, teknik direktörlük kariyerinde Eylül 1995'ten bu yana Süper Lig'de üst üste iki iç saha yenilgisi almıyor.
Reklam
Reklam