Kasımpaşa, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Kasımpaşa, Kemerburgaz Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına akşam antrenmanıyla devam...

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Kasımpaşa, Kemerburgaz Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına akşam antrenmanıyla devam etti. Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Antrenman, oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman pas çalışmalarının ardından yapılan pozisyon çalışmalarıyla sona erdi.

Kaleciler, Andreas Isaksson, İlker Avcıbay, Ertaç Özbir ve Eray Seyyal ise kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Reklam
Reklam

Kasımpaşa, yarın saat 09.30'da ve 18.00'de olmak üzere günü çift antrenmanla tamamlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz