Kasımpaşa’Da Bomba Paniği

Özkan ARSLAN/İSTANBUL,(DHA) KASIMPAŞA’da gözaltına alınan şüpheli 3 kişinin cadde üzerine bıraktığı iki poşet, çevrede bomba paniği yaşanmasına neden oldu.

Özkan ARSLAN/İSTANBUL,(DHA) KASIMPAŞA’da gözaltına alınan şüpheli 3 kişinin cadde üzerine bıraktığı iki poşet, çevrede bomba paniği yaşanmasına neden oldu. Polis, fünye ile patlatılan poşetleri inceliyor. Olay saat 15.00 sıralarında Kasımpaşa Zincirlikuyu Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin takibinde olan 3 kişi ile Zincirlikuyu Caddesi üzerinde kovalamaca yaşandı. Polis, 3 kişiyi yaka paça gözaltına alırken, şüphelilerden biri elindeki 2 poşeti yere attı. Polis, poşetlerde bomba olma ihtimalini değerlendirerek caddeyi trafiğe kapattı. CADDEDEKİ İŞ YERLERİ BOŞALTILDI Olaydan sonra cadde üzerinde meraklılardan oluşan yoğun bir kalabalık toplandı. Polis kalabalığı caddenin girişine kadar uzaklaştırdı. Poşetlerin bulunduğu bölgeye yakın yerdeki işyerleri de boşaltıldı. Polisin çevredeki yoğun güvenlik önlemi alması ve kulaktan kulağa ‘bomba varmış’ söylentisi çevrede paniğe yol açtı. Güvenlik önlemlerinin ardından olay yerine bomba uzmanları çağrıldı. Özel kıyafetlerini giyen bomba uzmanı bir polis, poşetlerin yanına fünye yerleştirdi. Yapılan kontrollü patlamanın ardından, olay yeri inceleme ekipleri poşetteki parçaları incelemek üzere topladı. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: