Kasımpaşa'da İlker Avcıbay'ın Mutlu Günü

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımlarından Kasımpaşa'da oyuncular ve teknik heyet, İlker Avcıbay'ın kızı Naz'ın...

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımlarından Kasımpaşa'da oyuncular ve teknik heyet, İlker Avcıbay'ın kızı Naz'ın birinci yaş günü için bir araya geldiler.

Bugün gerçekleşen antrenmanın ardından Teknik Direktör Shota Arveladze, İcra Kurulu Üyesi Mustafa Topal, teknik heyet, oyuncular ve bazı oyuncuların eşleri ile çocukları, İlker Avcıbay'ın evinde bir araya geldiler.

İlker ve Güney Avcıbay çiftinin organize ettiği yaş günü partisine İlker Avcıbay'ın yakın dostlarının yanı sıra Galatasaraylı futbolcu Ufuk Ceylan da katıldılar.

Reklam
Reklam

Tam bir aile ortamında geçen yaş günü partisinde, konuklar son derece keyifli dakikalar geçirdiler. Pasta kesiminin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz