Kasımpaşalı İbricic: Büyük Takımlardan Birisine Transfer Olabilirim

Kasımpaşa'nın başarılı futbolcusu Senijad İbricic, Türkiye'yi çok sevdiğini, burada futbol oynamaya devam edeceğini belirterek, "Sezon...

Kasımpaşa'nın başarılı futbolcusu Senijad İbricic, Türkiye'yi çok sevdiğini, burada futbol oynamaya devam edeceğini belirterek, "Sezon sonu büyük takımlardan birisine transfer olabilirim." dedi.

Kasımpaşa'da kiralık olarak top koşturan ve bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesinde olan Bosna - Hersek Milli Takım oyuncusu Senijad İbricic, Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Türkiye'ye geliş sürecinden bahseden İbricic, "Türkiye’ye bundan üç sene önce gelecektim benim eski takımım Galatasaray ile görüştü ama transfer gerçekleşmedi. Ve ben de daha sonra Lokomotiv Moskova Takımı’na transfer oldum. Daha sonra Gaziantepspor ve oradan da kiralık olarak Kasımpaşa’ya geldim. Türkiye'de futbol oynamak kaderimde de varmış. Bu sene bizim adımıza çok güzel bir sezon oldu. Onun için Türkiye’ye geliş sürecim de güzel oldu." dedi.

Reklam
Reklam

Oynadığı karşılaşmalarda takımı adına kritik goller kaydeden başarılı oyuncu İbricic, Türkiye’de birkaç gol attığını ve bunlardan bazılarını da Galatasaray ve Bursa maçlarında kaydettiğini belirterek, kritik goller atıp takımına katkı sağladığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Türkiye liginin inanılmaz zor olduğunu ve çok kaliteli olduğunu vurgulayan İbricic, "Türkiye Ligi inanılmaz güzel ve zor. Maçlar ful doludur ve insan ağırlıklı bir hırs var. Türkiye’de oynamak beni mutlu ediyor. Avrupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe’nin göstermiş olduğu güzel performans da bu ligin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor." şeklinde konuştu.

Türkiye'deki geleceği hakkında da bilgi veren Boşnak oyuncu, "Sezon sonunda Türkiye liginde büyük bir ihtimal kalacağım. Kasımpaşa açısından bakarsak ben daha gelmeden arkadaşlarım Kasımpaşa'nın projelerinden ve isteklerinden bahsetmişlerdi. Ligde dördüncü sıradayız ve bu yerimizi korumak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sezon sonunda ise Kasımpaşalı yetkililerle oturup konuşuruz ve anlaşırsak Kasımpaşa’da kalabilirim. Çünkü Türkiye ligi çok güzel ve benim hoşuma gidiyor. Onun için sezon sonunda inşallah Türkiye'de kalırım. Sezon sonu büyük takımlardan birisine transfer de olabilirim." dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye’de yetenekli bir çok oyuncu olduğunu da belirten İbricic, "Mesela Burak ve Moussa Sow bunlardan sadece ikisi. Onlar dışında Gaziantepspor'da forma giyen Medunjanin de iyi bir oyuncu. Türkiye ligine baktığınız vakit kaliteli bir çok oyuncu kitlesi var." diye konuştu.

İbricic, Türkiye'de kolay maçın olmadığını ve her karşılaşmanın çok zor geçtiğini belirterek pazar günü oynayacakları Akhisar Belediyespor karşılaşmasının da çok zor olacağını kaydetti. Senijad İbricic, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye’de kolay maç yok karşılaşmalar zordur. Bursaspor maçı nasıl zor ise Pazar günü oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçı da aynı zorlukta olacak. Bizim takımımıza baktığınız vakit Avrupa maçlarına kalabilecek güçte. Bu şekilde oynamaya devam edersek sezon sonunda Avrupa kupalarına katılabileceğimize inanıyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: