KASKİ Atıksu Arıtma Tesisine Ziyaret

"2.Uluslararası Nehir ve Havza Yönetimi Sempozyumu" için farklı ülkelerden gelen büyükelçi ve bürokratlardan oluşan heyet, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon

"2.Uluslararası Nehir ve Havza Yönetimi Sempozyumu" için farklı ülkelerden gelen büyükelçi ve bürokratlardan oluşan heyet, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret etti.

Sempozyumun, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Nevşehir'de düzenlendiğini açıklayan KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, şunları kaydetti:

"16- 18 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 2. Uluslararası Nehir ve Havza Yönetimi Sempozyumu farklı ülkelerden Türkiye-ye gelen katılımcılara ev sahipliği yaptı. 2 gün süren sempozyumun son gününde, Türkiye-de örnek tesis olarak seçilen KASKİ İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisine teknik bir gezi düzenlendi."

Reklam
Reklam

Sempozyumda, katılımcıların havza yönetimi konusunda deneyimlerini paylaştıklarını açıklayan Batukan, "Hırvatistan, Fransa, Macaristan, Hollanda, Slovenya, Romanya, Portekiz, İspanya, Bulgaristan, Danimarka, Yunanistan-dan bürokratların katılımıyla düzenlenen sempozyum, Türkiye'den Orman ve Su İşleri Bakanlığı başta olmak üzere diğer kamu kuruluşlarından birçok üst düzey yöneticilerin katılımı ile gerçekleşti." dedi.

Heyet, tesisin çalışmaları hakkında bilgi alıp incelemelerde bulundu.

Muhabir: Esra Gül Aktürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: