Kaskispor Masa Tenisi Takımı Bayanlarda 2.lig’de

Ankara’da yapılan masa tenisi terfi maçlarında, Kaskispor Masa Tenisi Takımı bayanlarda 3. olarak masa tenisi...

Ankara’da yapılan masa tenisi terfi maçlarında, Kaskispor Masa Tenisi Takımı bayanlarda 3. olarak masa tenisi 2.liginde oynamaya hak kazanan takımlardan biri oldu.

Bu müsabakalarda, gelecek sezon masa tenisi 2.liginde yer alacak takımların belli olduğu belirten KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, “ Masa Tenisi Takımımız, 28-30 haziran tarihleri arasında Mamak Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda takım antrenörümüz Halil Adak önderliğinde başarıyla yarıştı. Bayanlarda, Betül Kahraman, Rabia Şahiner, Melda Baktır ve Burçin Mermer’den oluşan takımımız, bu müsabakaların ardından 3. oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Terfi ligi maçlarına toplamda 51 takımın katıldığını kaydeden Batukan, “Oldukça çekişmeli geçen maçlar sonucunda bayanlarda, Artvin 7 Mart takımı birinci, Ankara Keçiören Bağlum Spor ikinci, Kayseri Kaskispor takımı üçüncü ve İzmir KONTEK takımı da dördüncü olarak ayrıldı,” diye konuştu.

Batukan, dereceye giren bütün takımlara 2.lig’de başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: