Kaskispor, sorun yaşadığımız ülkelerin takımlarıyla eşleşiyor

Kayseri Kaskispor Bayan Basketbol Takımı, FIBA Eurocup’ta Türkiye’nin sorun yaşadığı ülkelerin takımlarıyla karşılaşıyor. İlk olarak...

Kayseri Kaskispor Bayan Basketbol Takımı, FIBA Eurocup’ta Türkiye’nin sorun yaşadığı ülkelerin takımlarıyla karşılaşıyor. İlk olarak İsrail takımı Elitzur Ramla ile karşılaşan ve eleyen Kaskispor, şimdi de Fransız Hainaut Bayan Basket Takımı ile eşleşti.

FIBA Eurocup Şampiyonası’nda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Kaski Bayan Basketbol Takımı, 2 Şubat Perşembe günü tarihi bir maça daha çıkacak. Karşılaşmada Kaskispor, Ermeni soykırımını reddedenlere ceza öngören yasa tasarısının parlamentoda kabul edilmesi nedeniyle Türkiye ile arasında sorun yaşayan Fransa takımını ağırlayacak.

Reklam
Reklam

Daha önce de Mavi Marmara saldırısında 9 Türk’ün ölümüne neden olan İsrail’in Elitzur Ramla takımıyla eşleşen Kaskispor, oynanan 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak çeyrek finale yükselmişti.

KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, Kayserilileri Perşembe günü Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanacak Fransız Hainaut maçına davet etti. Karşılaşmayı ‘tarihi’ olarak değerlendiren Batukan, şöyle konuştu:

“Takımımız üstün performans göstererek İsrail takımını eledi ve bir üst tura çıktı. Şimdi ise sırada Fransız Hainaut Basket Takımı var. Kendi evimizde ağırlayacağımız bu takımı da mağlup ederek uğurlayacağımıza inanıyorum.”

FIBA Eurocup’ta hedeflerinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu açıklayan Batukan, takımlarının lig ve FIBA Eurocup’ta başarıyla ilerlediğini belirtti. Ligde bu hafta Botaş ile oynadıklarını ve kazandıklarını anımsatan Batukan, “Sırada Fransız takımı var. Bu maçı da kazanarak Avrupa şampiyonluğu yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Bütün sporseverleri bu zorlu karşılaşmada yanımızda görmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kaski Bayan Basketbol ile Fransız Hainaut Basketbol takımları arasındaki karşılaşma 2 Şubat Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz