Kaskisporlu Minik Kızlar Şenlikte

Kaskispor Minik Kızlar Basketbol takımının, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Ülker sponsorluğunda düzenlenen Basketbol Minikler Şenliği’ne...

Kaskispor Minik Kızlar Basketbol takımının, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Ülker sponsorluğunda düzenlenen Basketbol Minikler Şenliği’ne katıldığı belirtildi.

Bursa’da yapılan şenliğin bu yıl 11.sinin düzenlendiğini kaydeden KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulübü Başkanı Ender Batukan, “Her ilin birincilerinin katılmaya hak kazandığı bu şenliğe takımımız, Kayseri il birincisi olduğu için davet edildi. Yarışma ruhu ve basketbol tecrübesi kazanabilmeleri açısından düzenlenen şenlikte sporcularımızın da yer alması bizleri oldukça mutlu etti,” dedi.

Reklam
Reklam

26-30 Haziran tarihleri arasında yapılan şenliğe, Türkiye’nin kırk ilinden gelen minik basketbolcuların katıldığını açıklayan Batukan, “Böylesine önemli bir organizasyona katılmaya hak kazanan minik basketbolcular, 5 gün boyunca rakipleriyle bol bol maç yapabilme imkânı buldu. Kaskisporlu minik sporcularımız da katıldıkları 7 maçın, 5’inden galip, 2’sinden mağlup olarak ayrıldılar,” diye konuştu.

Söz konusu şenliğin, geleceğin sporcularının, basketbol müsabaka tecrübesi kazanması açısından oldukça etkili olduğuna dikkat çeken Batukan, “Turnuvada 48’i erkek, 16’sı kız olmak üzere toplam 64 takım yer aldı. Şenliğin bitiminde tüm sporculara madalya ve başarı belgesi takdim edildi,” dedi.

Batukan, Kaskispor Minik Kızlar takımının şenliği katılmasında büyük emeği olan antrenör Birol Taşcı ve Serdar Yılmaz’ı candan tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: