Kaskisporun 3 Sporcusu Milli Takıma Çağrıldı

Kayseri Kaskispor Bayan Basketbol Takımı oyuncularından 3 sporcunun Milli Takım kadrosuna çağırıldığı belirtildi.

Kayseri Kaskispor Bayan Basketbol Takımı oyuncularından 3 sporcunun Milli Takım kadrosuna çağırıldığı belirtildi.

Sporcularının, geçen sezon başarılı bir performans ortaya koyduklarını açıklayan KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, "Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama ile 2012 FIBA Londra Olimpiyat Elemeleri'nde mücadele edecek A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın aday kadrosu geçtiğimiz günlerde belirlendi. Kadroda, takımımızdan Esra Ural, Pınar Demirok ve Yasemin Begüm Dalgalar adlı sporcularımız yer aldı. Bu başarılı sporcularımızın milli takım kadrosunda yer almaları bizleri oldukça memnun etti." dedi.

Reklam
Reklam

Milli takım kadrosunda yer alabilmemin güzel bir başarı olduğunu belirten Batukan, " 25 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan Londra Olimpiyat elemelerinde Kaskispor Bayan Basketbol Takımından sporcularımızın mücadelesini gururla takip edeceğiz." diye konuştu.

Batukan, Milli Takım kadrosunun 14 Mayıs pazartesi günü, İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda hazırlıklarına başlayacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: