Kastamonu Belediyesi, Turizm Danışma Bürosu Açtı

Kastamonu Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’na Turizm Danışma Bürosu açtı. Turizm şehrine gelen yerli ve yabancı turistler,...

Kastamonu Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’na Turizm Danışma Bürosu açtı. Turizm şehrine gelen yerli ve yabancı turistler, turizm danışma ofisinden turizm şehri hakkında bilgi sahibi olacağı belirtildi. Belediye, danışma bürosunda turistlere bilgilendirme yapacak yabancı dil bilen elaman görevlendirdiğini bildirdi.

Doğa ve turizm kenti, evliyalar şehrinde her yıl binlerce turistin tatil yaptığını belirten Kastamonu Belediye Başkan Vekil Bahri Yavuz, bölgenin birinci öncelikli geliri ve gündeminin turizm olduğunu söyledi. Her sezon binlerce turisti ağırlayan Kastamonu’nun tanımına özel önem verdiklerinin altını çizen Yavuz, “Kent merkezinde açtığımız turizm danışma büromuzu ziyaret eden turistler kentle ilgili her türlü bilgiyi alabilecekler. Yabancı dil bilen elemanımız her konuda turistlerimizi yönlendirebilecek. Gelen yerli ve yabancı misafirlerimizi ne kadar memnun edebilirsek, turizm o kadar gelişecektir. Turizm Danışma Büromuz turizm anlamında çok önemli bir misyonu yerine getirecek” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Vekili Yavuz, ayrıca turizm bürosunda yerli ve yabancı turistlere Kastamonu’nun tarihi ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı Türkçe ve İngilizce olmak üzere tanıtım broşürlerinin de dağıtılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: