Kastamonu Belediyesinde Sözleşmelilere Kadro Sevinci

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuda sözleşmeli statüde çalışan personelin kadrolu statüye geçirilmesine yönelik açıklamaları; belediye,...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuda sözleşmeli statüde çalışan personelin kadrolu statüye geçirilmesine yönelik açıklamaları; belediye, sendika ve işçiler tarafından olumlu karşılandı.

Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Saim Sayan, Kastamonu Belediyesi’nde 29 sözleşmeli personelin görev yaptığını belirterek, bunların avukat, teknik eleman veya veteriner gibi hizmetlerde bulunduğunu söyledi.

Yasanın yürürlüğe girmesi durumunda gerekli çalışmaların belediye tarafından yapılacağnı ifade eden Sayan, kadro güvencesi açısından bu durumu olumlu karşıladıklarını fakat maaş konusunda kadrolu personelle sözleşmeli personelin bir farkının bulunmadığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz