Kastamonu Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Sevinci

Kastamonu Belediyesi ile bünyesindeki 160 işçiyi temsil eden Belediye-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden...

Kastamonu Belediyesi ile bünyesindeki 160 işçiyi temsil eden Belediye-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu sözleşme görüşmelerinde sağlanan anlaşmanın ardından toplu sözleşme imzalandı.

Belediye ile TÜRK-İŞ’e bağlı Belediye-İş Sendikası’nın Ankara Çevre Belediyeler Şubesi Başkanı Mehmet Güngören ve Kastamonu Belediyesi’ndeki sendika temsilcileri arasında devam eden görüşmeler sonucunda 2 yıllık dönemi kapsayan toplu sözleşmede anlaşma sağlandı. 1 Mart 2013 tarihinden geçerli olmak üzere, birinci yıl yaklaşık yüzde 20, ikinci yıl da ilave yüzde 10’luk artışla işçi maaşlarında yüzde 30 civarında iyileştirmeler yapılan sözleşme törenle imzalandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: