Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinin üniversiteleri işbirliği yapıyor

Kuzey Anadolu Bölgesi (TR-82 Çankırı, Kastamonu, Sinop) Merkez Meslek Yüksekokulları Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.Kastamonu Üniversitesi...

Kuzey Anadolu Bölgesi (TR-82 Çankırı, Kastamonu, Sinop) Merkez Meslek Yüksekokulları Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.
Kastamonu Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasbi Yaprak, Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rıza Gürbüz, Sinop Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ramazan Çeken, katılımcı meslek yüksekokullarının bölüm başkanları ve öğretim elemanlarının katılımı ile 3 Mart Konferans Salonu'nda ggerçekleştirilen toplantıya, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı adına Hüseyin İlker Sütçü katıldı. Meslek yüksekokullarının tanıtımları ile başlayan toplantıda, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Temsilcisi Hüseyin İlker Sütçü, ajansın çalışma prensipleri ve proje finansman yöntemleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Okulların olanak ve sınırlılıklarının, ortaya çıkan güncel sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda, okulların yurt içi ve yurt dışından edinilmiş tecrübe ve olanaklarının paylaşımı ile bölgede eğitim, istihdam ve bölgesel kalkınmaya yönelik projelerin geliştirilmesi konuları görüşüldü. Etkin bir işbirliğini ve sonuçlarını hedefleyen platform, ilerleyen dönemde proje ortaklığının ve işbirliğinin geliştirilerek artırılması yönünde karar aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz