Kastamonu Havalimanının Açılışı

 AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik,  Kastamonu Havalimanının açılışına gösterilen yoğun ilginin kendilerini sevindirdiğini bildirdi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, Kastamonu Havalimanının açılışına gösterilen yoğun ilginin kendilerini sevindirdiğini bildirdi. Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Kastamonu Havalimanı açılışına Kastamonuluların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Kastamonuluların bu davranışlarıyla ne denli kadirşinas ve vefalı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiklerini ifade eden Çelik, şunları kaydetti: "Gerçekten Ramazan gününde ve hasat zamanında şehre 10 kilometre mesafede bulunan havalimanına koşmak suretiyle ve şehrin her noktasında sayın başbakanımıza gösterilen bu yoğun ilgi ve teveccüh bizleri çok sevindirmiştir. Açılışta emeği geçen özel firma sahiplerine,sivil toplum kuruluşlarımıza, partimizin il, ilçe, kadın ve gençlik kolu teşkilatlarına ,belediye başkanlıklarımıza, mahalle ve köy muhtarlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarına, açılış öncesi ve sonrası yaptığı doğru bilgilendirme nedeniyle basınımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz