Kastamonu İl Özel İdaresi Personeline "Sosyal Denge Tazminatı" Sözleşmesi

Kastamonu İl Özel İdaresi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında "Sosyal Denge Tazminatı" sözleşmesi imzalandı.

Kastamonu İl Özel İdaresi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında "Sosyal Denge Tazminatı" sözleşmesi imzalandı.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, makamında gerçekleşen imza töreninde yaptığı konuşmada, sözleşmenin memurların uzun zamandır gündeminde olan bir konu olduğunu belirterek, imkanları ölçüsünde memurları mutlu etmeye çalıştıklarını söyledi.

Asıl işlerinin İl Özel İdaresi'nin amaçlarını gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Bektaş, "Bunu yaparken de personelimizin mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay da sözleşmenin çalışanların performanslarını arttıracağına inandığını belirterek, diğer il özel idareleri ve belediyelerle yaptıkları sözleşmeler sonunda performans artışı gördüklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Bektaş ve Turbay, sözleşmeyi imzalandı.

Sözleşme ile İl Özel İdaresi'nde çalışan Bem-Bir Sen'e üye memurlardan en düşük derecede olanların maaşına 15 Ağustos'tan geçerli olmak üzere 2013'ün sonuna kadar yaklaşık 217 liralık artış yapıldığı öğrenildi.

Muhabir: Yusuf Çelik/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: