Kastamonu Konfederasyonu Bölge Toplantıları Devam Ediyor

Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon) her ay İstanbul’daki Kastamonuluları bir araya getirmeyi planlıyor.İstanbul’da bölge toplantılarını devam ettiren...

Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon) her ay İstanbul’daki Kastamonuluları bir araya getirmeyi planlıyor.

İstanbul’da bölge toplantılarını devam ettiren Kas-Kon, bu geleneği her aya yayarak sık sık bir araya gelmeyi hedefliyor. İlk olarak 16 Eylül Pazar günü Ümraniye’de Çatav Derneği Lokalinde, 1’inci bölgedeki dernekler ve ilgili federasyonlarının katılacağı, akşam yemeği ve istişare toplantısı düzenlendi.

Bu toplantı ile bölge toplantılarının ayda iki kere ve tüm dernekleri kapsayacak şekilde İstanbul’da tertipleneceğini belirten Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon) Genel Başkanı Selami Çelebioğlu, düzenlenen bu toplantıların amacının fikir alışverişinde bulunulması olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Çelebioğlu, “Tüm projelerde amacımız, toplumsal sahiplenme ile sorunlara çözüm bulma kültürünü yerleştirmektir. Bu sayede, 3 - 5 kişiye ihtiyaç duyan bir sosyal yardım yapısı yerine, toplumun sahiplendiği ve kendi kendine yeten bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: