Kastamonu Projeleri Için Kalkınma Bakanı'ndan Destek Istendi

AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu'daki projeler için Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'dan destek istediklerini bildirdi.

AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu'daki projeler için Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'dan destek istediklerini bildirdi.

Gülşen, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunda şu sıralar 2013 yılı bütçesinin görüşüldüğünü belirtti.

Bütçenin en önemli kalemlerinden birisini yatırım harcamalarının oluşturduğunu ifade eden Gülşen, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki yıl yine ülke genelinde çok önemli yatırımlar yapacağız. Kastamonu'da yakaladığımız gelişim ivmesini devam ettirmek istiyoruz. Devam eden ve planlanan yatırımlar ile ilgili hem Hakkı Köylü vekilimiz, hem de Valimiz Erdoğan Bektaş ile birlikte ortak bir akıl, ortak bir irade oluşturup Kastamonu'ya hizmet etmenin çabası içerisindeyiz. Son yıllarda Kastamonu'ya ayrılan ödenek miktarında ciddi oranda artış olmuştur. Ancak geldiğimiz noktayı yeterli görmüyoruz, daha iyiye ulaşmak için çaba gösteriyoruz. İhtiyaçları karşılamak, ilgili yatırımları tamamlamak için ödenek miktarının artırılması konusunda gayretlerimize devam ediyoruz. Milletvekilimiz Hakkı Köylü ve Valimiz Erdoğan Bektaş ile birlikte, bu çerçevede Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüştük. Devam eden bazı projelerin ödeneklerinin aktarılması konusunda destek istedik. Sayın Bakanımız konuyla yakından ilgileniyorlar. Hassasiyetleri için kendilerine teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Yusuf Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: