Kastamonu Sosyal Yardımlaşma Derneği 8. Olanğen Genel Kurulunu Yapacak

Karabük'te bulunan Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Olağan Genel Kurulu'nu yapacak. Mevcut...

Karabük'te bulunan Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Olağan Genel Kurulu'nu yapacak. Mevcut başkan Gülhan Kaynar, yoğun talep üzerine yeniden aday oldu.

Karabük'te bulunan Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Olağan Genel Kurulu, 3 Haziran 2012 Pazar günü saat 12.00'de Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilecek. 3 dönemdir Dernek Başkanlığı'nı yürüten Gülhan Kaynar, üyelerin isteği üzerine yeniden aday olduğunu açıkladı. Kaynar, "Aslında yorulduk, arkadaşlarımızla, üyelerimizle bu görevi artık yeni arkadaşlara aktarmanın zamanı geldiğini ifade ettik. Bizlerin her zaman kendilerine yardımcı olacağımızı belirttik ama bir dönem daha bu görevde devam etmemizi istedediler. Tabi ki bizim de bırakmak gibi bir vefasız davranışımızın olması söz konusu değil. Onun için genel kurulumuza kadar görevimizi yapma kararlılığımızı devam ettiriyoruz. Ama genel kurulumuzda, genel kurulumuzun vereceği karara da saygılı olacağız. Genel kurulumuz bu görevi bizden daha iyi yürütecek arkadaşları seçme hakkına da sahip. Verilecek karara da saygılı oluruz. 8.olağan genel kurulumuza tüm dernek üyelerimizi ve Kastamonulu hemşerilerimizi davet ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: