Kastamonu Üniversitesi, Erasmus Programı Devam Ediyor

Kastamonu Üniversitesi, 2012-2013 Akademik Yılı’nda da yurt dışındaki eğitim çalışmalarını hızlandırdı.ERASMUS programı kapsamında Çek Cumhuriyeti,...

Kastamonu Üniversitesi, 2012-2013 Akademik Yılı’nda da yurt dışındaki eğitim çalışmalarını hızlandırdı.

ERASMUS programı kapsamında Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Slovakya, Romanya, Yunanistan, Polonya, Portekiz, Almanya, Litvanya, Finlandiya, Avusturya, Bulgaristan, İngiltere, Slovenya, İspanya ve İtalya olmak üzere toplam 16 farklı ülkeden sonra Danimarka ile de anlaşma imzalandı. Fen Edebiyat Fakültesi Fizik ve Kimya Bölümü’nün Danimarka’nın Aalborg Üniversitesi ile imzaladığı anlaşması ile ERASMUS anlaşma sayısı toplam 17 farklı ülkede 32 üniversiteye ulaştı.

Reklam
Reklam

Kastamonu Üniversitesi Fazıl Boyner Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü’nden sonra Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü de Portekiz’deki Leira Politeknik Enstitüsü ile ERASMUS anlaşması imzaladı.

Dünya üniversitesi yolunda önemli gelişmeler elde eden KÜ, yurt dışındaki çalışmalarıyla 2008-2009 Akademik Yılı’ndan 2012-2013 Akademik Yılı’na kadar ERASMUS Ders Verme Hareketliliği, Eğitim Alma Hareketliliği, Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ve Öğrenci Staj Hareketliliği kapsamında gözle görülür bir artış yakaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: