Kastamonu Üniversite’si Toki İle İşbirliği Yapacak

Kastamonu Üniversitesi, üniversite personeline müstakil ve daire tipi konut sahibi yapabilmek için TOKİ ile görüştü.Çalışmalar...

Kastamonu Üniversitesi, üniversite personeline müstakil ve daire tipi konut sahibi yapabilmek için TOKİ ile görüştü.

Çalışmalar kapsamında Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel’i Ankara’da makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşmede olumlu sonuçlar alındığını belirten Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, “Üniversitemizin sürekli gelişmesi, büyümesi ve buna paralel olarak akademik ve idari personel sayımızın artması sonucu meydana gelen konut ihtiyacını gidereceğimiz konusunda verdiğimiz sözü yerine getirmek için çalışmalarımıza başladık. Üniversitemiz personeline TOKİ tarafından müstakil ve daire tipi konutların yapılması konusunda Karabel ile mutabakata vardık” dedi.

Reklam
Reklam

Kastamonu Üniversitesi olarak TOKİ’ye arsa gösterdikten sonra protokol çalışmalarının başlayacağını ifade eden Aydın, üniversite personelini en makul şekilde ev sahibi yaplmak istediklerini açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: