Kastamonu Üniversitesi'nden Türk-Portekiz Dostluk Derneği’ne ziyaret

Portekiz'deki üniversitelerle işbirliği anlaşması yapmak için ülkede bulunan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın...

Portekiz'deki üniversitelerle işbirliği anlaşması yapmak için ülkede bulunan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ve beraberindekiler, gezinin son gününde Türk-Portekiz Dostluk Derneği'ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Rektör Seyit Aydın ve rektör yardımcıları Prof. Dr. Temel Sarıyıldız, Prof. Dr. Ali Rafet Özkan ve Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Ayan’dan oluşan heyet, Portekiz programının son gününde Lizbon merkezli Türk-Portekiz Dostluk Derneği'ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Kastamonu Üniversitesi heyetinin ziyaretinde, Dernek Başkanı Osman Koç, Başkan Yardımcısı Cemalettin Karadağı, Portekiz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı M. Cenan Demirel hazır bulundu.
Çok sıcak bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda; karşılıklı olarak yapılabilecekler üzerine görüşmelerin gerçekleştirilmesinden sonra, üniversite adına Türk-Portekiz Dostluk Derneği, Lizbon Teknik Üniversitesi, Lizbon Nova Üniversitesi ve bazı özel üniversitelerle ilk temasların kurulması yönünde fikir alışverişinde bulunuldu. Heyet, ardından Kastamonu’ya döndü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz