Kastamonu Üniversitesi'ne Orta Asya’dan Öğrenci Geldi

Yusuf Balasagun Kırgız Milli Üniversitesi’nden (Cusup Balasagın Kırgız Milli Üniversitesi) 20 öğrenci Kastamonu Üniversitesine (KÜ)...

Yusuf Balasagun Kırgız Milli Üniversitesi’nden (Cusup Balasagın Kırgız Milli Üniversitesi) 20 öğrenci Kastamonu Üniversitesine (KÜ) geldi.

Kırgızistanlı öğrenciler, KÜ Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Meslek Yüksekokulu ve Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÖMER) eğitim öğretim görecekler.

KÜ’de yarıyıl tatiline kadar eğitim görecek olan Kırgız öğrenciler, ilk olarak KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ziyarette Türkiye’yi ve Kastamonu’yu çok beğendiklerini söyleyen öğrenciler, Rektör Aydın’a böyle bir imkanı kendilerine sundukları için çok teşekkür etti.

Rektör Aydın ise, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: