Kastamonu'da Ağaçlandırma Ve Yeşillendirme Çalışmaları

Kastamonu'da ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kastamonu'da ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kastamonu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de şehrin çeşitli bölgelerinde devam eden kavşak ve refüj düzenlemelerine paralel olarak ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü belirtildi.

Taşköprü Kavşağı'nda fidan ve mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün, şimdi de çimlendirme çalışmalarına başladığı ifade edilen açıklamada, kavşağa rulo çim döşendiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çağılcı'nın, Park ve Bahçeler Müdürü Emin Tuzsuz tarafından yönetilen çalışmaları yerinde incelediği vurgulanarak, Taşköprü kavşağından sonra sırasıyla Dr. Ekrem Esen Parkı, Adliye önü ve Üniversite kavşağında çimlendirme çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Muhabir: Yasin Veysel Taslak / Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: