Kastamonu'da Araç Sayısı Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kastamonu Bölge Müdürü İsmail Gökalp, Kastamonu'daki araç sayısının bir önceki aya göre arttığını bildirdi.

Türkiye İstatistik Kurumu Kastamonu Bölge Müdürü İsmail Gökalp, Kastamonu'daki araç sayısının bir önceki aya göre arttığını bildirdi. Gökalp, yaptığı yazılı açıklamada, Kastamonu'da 101 bin 854 motorlu kara taşıtı olduğu belirtilerek, bir önceki aya göre sayısının 499 arttığını ifade etti. Açıklamada, ilde 47 bin 685 otomobil, 2 bin 739 minibüs, bin 165 otobüs, 12 bin 38 kamyonet 4 bin 93 kamyon, 8 bin 211 motosiklet, 275 özel amaçlı taşıt ve 24 bin 838 traktör olduğu aktaran Gökalp, her 3,5 kişiye 1 araç düştüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: