Kastamonu'da Çıkan Yangında 3 Ev Kül Oldu

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde çıkan yangında 3 ev, 5 samanlık kül oldu.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde çıkan yangında 3 ev, 5 samanlık kül oldu.

Edinilen bilgiye göre Taşköprü ilçesi Ethem Mahallesi'nde muhtar Hüsnü Kara'ya ait ahşap ve beton evde elektrik kontağından çıkan yangın kısa sürede büyüyerek etrafta bulunan ev ve samanlıklara da sıçradı. Yangına Taşköprü Belediyesi ile Taşköprü Orman İşletmesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Yoğun dumanı gören mahalle sakinleri de alevleri söndürmek için seferber oldu.

Yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangında; Vahit Kara'ya ait 1 ev 1 samanlık, muhtar Hüsnü Kara'ya ait 2 ev, 1 samanlık ve bir fırın evi ile Kadir Hünalp, Cumhur Ünal ve Şükrü Hünalp'a ait samanlıklar yanarak kül oldu.

Reklam
Reklam

Olay yerinde ağıt yakan yaşlı bir kadın, "Kızımın evi yandı. Neden çıktığını bilmiyoruz. Torunlarım evsiz kaldı. Şimdi nerede kalacaklar?" diye gözyaşı döktü.

Taşköprü Emniyeti, elektrik kontağından çıktığı öğrenilen yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: