Kastamonu'da Düğün Dönüşü Kaza: 1 Ölü

Kastamonu’da ailesiyle düğüne gittikten sonra evine dönüş yapmak isteyen bir kişi, geçirdiği trafik kazası sonucu...

Kastamonu’da ailesiyle düğüne gittikten sonra evine dönüş yapmak isteyen bir kişi, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Taşköprü ilçesinde Alatarla köyünde ailesiyle birlikte bir düğün merasimine katılan Hikmet Şahin (49), düğün dönüşü evine gitmek isterken Alatarla kavşağında Taşköprü’den Kastamonu istikametine gelen bir kamyonla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçta sıkışan ve ağır yara alan Hikmet Şahin ile kızı Şerife Şahin, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Hikmet Şahin kurtarılamazken, Şerife Şahin’in ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hikmet Şahin, hastanenin morguna kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: