Kastamonu'da "Dünya Yürüyüş Günü"

"Dünya Yürüyüş Günü"nde Kastamonu'da çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

"Dünya Yürüyüş Günü"nde Kastamonu'da çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, düzenli fiziksel aktivitenin, yaşamın her döneminde sağlık için son derece önemli olduğu mesajının verilmesi ve toplumda fiziksel aktivitenin sağlık üzerine etkisi konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla, 3-4 Ekim'in tüm dünyada geniş etkinliklerle "Dünya Yürüyüş Günü" olarak kutlandığı belirtildi.

"Dünya Yürüş Günü" kapsamında, "Uzağıdı Yakınıdı Üretme Cıggada Yörüyüve" sloganıyla etkinlikler düzenleneceği belirtilen açıklamada, 3 Ekim'de Barutçuoğlu Alışveriş Merkezinde stant açılacağı ve aynı gün saat 16.30'da Gazi Stadı'nda egzersiz hareketleri yapılacağı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Etkinlikler kapsamında 4 Ekim'de Cumhuriyet Meydanı'nda "Sağlıklı Yaşam Standı" kurulacağı aktarılarak, stantta sağlık personelleri tarafından vatandaşların boy, kilo, şeker ve tansiyon ölçümlerinin yapılacağı kaydedildi.

Muhabir: Özkan Beyer / Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: