Kastamonu'da Kaçak Cep Telefonu Operasyonu

Kastamonu'da 5 iş yerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda 79 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Kastamonu'da 5 iş yerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda 79 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Çin malı kaçak cep telefonlarını klonlayarak piyasaya sürdükleri ihbarı üzerine harekete geçen Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, telefon tamiri ve satışı yapan 5 iş yerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda çeşitli marka ve modelde 79 kaçak cep telefonu, cep telefonu klonlama işleminde kullanılan 32 adet cihaz, çeşitli marka ve model telefonlara uyumlu 854 adet ara bağlantı kablosu, 1 dizüstü bilgisayar, 4 harddisk, 2 USB, 2 SIM kart ve 1 flash disk ele geçirildi.

Reklam
Reklam

"Gümrük kaçağı cep telefonu bulundurmak" ve "ticaretini yapmak" iddiasıyla gözaltına alınan Y.K, K.B, B.K, O.A, M.K. M.A ve S.K.M, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muhabir: Özkan Beyer / Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: