Kastamonu’da Ormancıların Yer Değiştirme Heyecanı

Memurlarının Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği gereği Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 21 işletme müdürlüğünde...

Memurlarının Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği gereği Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 21 işletme müdürlüğünde 10 yılı aşkın süredir görev yapan orman muhafaza memurlarının atamaları için kura çekimi yapıldı.

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, Bölge Müdür Yardımcısı Bayram Koçkaya, Personel Şube Müdür Vekili Kadir Aksoy ve görev yeri değişecek orman muhafaza memurlarının katılımıyla gerçekleşen kura çekimine basın mensupları da ilgi gösterdi.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, “Orman Muhafaza Memurlarının Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle aynı şeflikte 5, aynı işletme müdürlüğünde 10 yılını dolduranların yer değiştirmeleri hükmü gereği Genel Müdürlüğümüzce yer değiştirme işinin belirlenmesinin talimatlandığını, yer değiştirecek ve bölge müdürlüğü dışına gidecek olanların tespitinin istendiğini, bu doğrultuda yer değiştirecek 128 kişi olduğunu, bunlardan üçer tercih istendiğini, 37 kişinin de Bölge Müdürlüğü dışını istediğini” söyledi ve “ben hepinizin gönlü hoş bir şekilde bu salondan çıkmanızı istiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Daha önce yapılan tercihler doğrultusunda az talep edilen işletme müdürlüklerine gönüllü olarak gitmeyi isteyen orman muhafaza memurlarının belirlenmesinin ardından talep fazlası olan Kastamonu, Karadere, Sinop gibi işletme müdürlükleri için kura çekimi yapılarak Bölge Müdürlüğü içinde yapılacak yer değiştirmeleri tespit edilmiş oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: