Kastamonu'da Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen yürüyüşe Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı AK Partili Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen yürüyüşe Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı AK Partili Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kalabalık, ellerinde Türk Bayrakları'yla birlikte Cumhuriyet Meydanı'ndan Kastamonu Kalesi'ne kadar yürüdü.
Vali Şehmus Günaydın, şehitleri anmak için düzenlenen yürüyüşe katılanlara teşekkür etti. Vali Günaydın, "Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu ülkenin birliği, dirliği ve kurtuluşu için Sarıkamış’ta, Çanakkale’de canlarını seve seve veren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
Ardından, İl Müftüsü Osman Aydın tarafından Sarıkamış’ta şehit olan askerler için dua edildi. Yürüyüşe katılanlara çorba ve kandil simidi dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: