Kastamonu’da ‘sigaraya Hayır’ Ödüllendirildi

Kastamonu Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından il genelinde tütün ve tütün ürünlerinin kapalı mekanlarda içilmemesi konusunda...

Kastamonu Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından il genelinde tütün ve tütün ürünlerinin kapalı mekanlarda içilmemesi konusunda duyarlı davranan işletme sahiplerini ödüllendirdi.

Vali Yardımcısı Atila Kantay başkanlığında Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplantı Salonunda bir araya gelen heyet, Halk Sağlığı Tütün ve Tütün Ürünleri Birim Sorumlusu Özlem Kıbrısçı tarafından kurula arz edilen aylık çalışmalar değerlendirildi.

Bu ayki takiplerde ve diğer zamanlarda iş yerlerinde tütün ürünleri konusundaki hasiyeti bakımından ödüle layık bulunan 10 işletmenin sahibine daha teşekkür plaketleri verildi. Uygulamanın ise önümüzdeki aylarda da devam edeceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz