Kastamonu’da Torba Yasa’da Tahsilat Yüzde 45’e Ulaştı

Halk arasında ‘Torba Yasa’ olarak bilinen 6111 sayılı kanun kapsamında Kastamonu’da şuana kadar 33 milyon...

Halk arasında ‘Torba Yasa’ olarak bilinen 6111 sayılı kanun kapsamında Kastamonu’da şuana kadar 33 milyon TL tahsilat sağlandı.

Kastamonu Defterdarı Yaşar Kısa, yaptığı yazılı açıklamada, ‘Torba Yasa’ kapsamında yüzde 45’i geçen bir tahsilat performansına ulaştıklarını kaydederek, “Son olarak Temmuz 2012 ayında 8’inci taksit ödemesi yapıldı. Kastamonu genelinde 72 milyon 123 bin 282 TL borç yapılandırılmışken, 8’inci taksit itibariyle bu borcun 32 milyon 957 bin TL’si tahsil edildi. Bu nedenle 8’inci taksit itibariyle tahsilat oranının yüzde 45,7 olarak gerçekleşti. Gelinen nokta çok önemlidir. Bundan sonra da mükelleflerin taksitlerini aksatmadan yatırmalarının kendileri açısından önemli ve faydalı olacaktır” dendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: