Kastamonu'da Yeni Hastanenin 2015'te Hizmete Girmesi Hedefleniyor

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, kent için yapılacak en önemli işlerden birinin 400...

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, kent için yapılacak en önemli işlerden birinin 400 yataklı devlet hastanesi projesinin hayata geçirilmesi olduğunu söyledi. Gülşen, hastanenin 2015 hizmet vermeye başlamasını hedeflediklerini belirtti.

Orman Bölge Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Gülşen, projeyi 2 yıldır yakından takip ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti: "Bu işte program değişikliğinden dolayı bir gecikme oldu. Aslında biz bugüne kadar çoktan ihalesini yapmış ve temelini atmıştık. Bu proje 2001'den beri bakanlığın programında yer alıyor. Bakanlığın sitesine her giren bunu görebilir. Biz bunu adım adım takip ediyoruz. Ama bir kısım bürokrasiden kaynaklanan gecikmeler var. İnşallah bu devlet hastanemizin 2015 yılında faaliyete geçmesini düşünüyoruz."

Reklam
Reklam

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk de yapılan hizmetlerle vatandaşların refah seviyesini gelişmiş ülkelerin üstüne çıkartmayı amaçladıklarını belirtti. Öztürk, parti olarak Kastamonu'nun daha büyük projelere ve kalıcı çözümlere ihtiyacı olduğunu düşündüklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: