Kastamonu'daki Muhtarlara Ve Belediye Meclisi Üyelerine Plaket

Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, belediye meclisi üyeleri ve muhtarlara yaptıkları çalışmalardan dolayı düzenlenen törenle teşekkür plaketi verdi.

Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, belediye meclisi üyeleri ve muhtarlara yaptıkları çalışmalardan dolayı düzenlenen törenle teşekkür plaketi verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Saim Sayan, belediye kafeteryasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, muhtarların ve belediye meclisi üyelerinin yerel yönetimin bir ayağı olduğunu söyledi. Muhtarların vatandaşla belediye arasında bir köprü olduklarını ifade eden Sayan, "Belediye meclisi üyelerimiz yerel yönetimlerin parlamento üyeleridir. Belediyede bir başarı varsa belediye meclisi üyelerinin ve muhtarların önemli katkısı vardır. Belediye Başkanımız görev süresinin sone ermesi dolayısıyla muhtara ve belediye meclisi üyelerine plaket vermek istedi" diye konuştu. Konuşmanın ardından Topçuoğlu plaketlerini takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: