Kastamonu'daki Orman Yangını

Taşköprü ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Taşköprü ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Çambaşı köyü Bayan mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Taşköprü ve çevre ilçelerden itfaiye ekipleri ile Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazözler müdahale ediyor.

Taşköprü Orman İşletme Müdürü Muzaffer Büyükterzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangına ekiplerin müdahale ettiğini, yangının ne kadar alanda etkili olduğuyla ilgili net bilgi edinemediklerini belirterek, "Ekiplerimizin müdahalesi sürüyor. Bursa'dan yangın söndürme helikopteri talep ettik" dedi.

Reklam
Reklam

Köy muhtarı Şakir Kayacan da yangının öğle saatlerinde çıktığını, köylülerin söndürme çalışmalarına katıldığını ifade ederek, kaymakamlığın talimatıyla köyü tahliye etmeye başladıklarını söyledi.

Muhabir: Özkan Beyer - Mehmet Tuğcu - Vedat Kütük/ Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: